Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2008

Νέο Σπίτι!!!

Την καλησπέρα μου σε όλα τα μωρά!
Να μαι να μαι και γω...Χάθηκα...ε είχαμε την οικογενειακή γιορτή της πρωτοχρονιάς (χαχα ας γελάσω), και επιτέλους βρέθηκα με τον νταντι στην Ηγουμενίτσα για σπίτι!
Το ταξίδι ήταν συνταρακτικό! Στην κυριολεξία///άνετα θα μπορούσε να γίνει μια ταινία τρόμου! Ο πατήρ, γνωστός γκαζάκιας, με έκανε να προσεύχομαι για την ζωή μου σε κάθε προσπέραση, στροφή, ακόμα και ευθεία! Ξεκινήσαμε από την Ξάνθη στις 12 το μεσημέρι...Στις 1 και 20 ήμασταν Θεσσαλονίκη ,ενώ στις 2 (!!!) Βέροια!!!
Ως εκεί ο δρόμος ήταν κατά κύριο λόγο Εγνατία, οπότε εντάξει δεν είπα τίποτα...θα φτάναμε και πιο γρήγορα...Το πρόβλημα άρχισε μετά τη Βέροια! Η Εγνατία τε λιώνει στα Γρεβενά , και ακολουθούν οι καρόδρομοι...Φανταστείτε τάρα αυτούς τους καρόδρομους να είναι και χιονισμένοι!!!
Το οτί φτάσαμε ζωντανοί εγώ το θεωρώ ένα θαύμα! Το οτί κάναμε προσπέραση στην κατάρα 4 αυτοκίνητα και μια νταλίκα όλα μαζί,χωρίς να έρχεται κάτι από απέναντι (αλλά και να ερχόταν θα το καταλαβαίναμε τελευταία στιγμή λόγο της ομίχλης και των στροφών), το θεωρώ καθαρή τύχη!
Φτάσαμε στις 5κ30 στην Ηγουμενίτσα , δηλαδή 5κ30 ώρες διαδρομή, ενώ με τον φίλο Ναυτίλο κάναμε 7κ30!!!
Μας έβαλε ένας γνωστός σε ξενοδοχείο 4 αστέρων....φανταστείτε το νευρικό γέλιο που με έπιασε όταν είδα το διπλό κρεβάτι (γιατί ως γνωστόν πάντα ήταν το απωθημένο μου να κοιμηθώ με τον μπαμπά μου σε διπλό κρεββάτι!!!)
Και άρχισε το ψάξιμο....είδαμε 3 σπίτια και αποφάσισα να αποσυρθώ....
Την επόμενη μέρα μέρα έκλεισα ένα σπίτι το οποίο θα δείτε παρακάτω....
Η επιστροφή ήταν μάλλον περισσότερη επεισοδιακή, καθ ως πήραμε λάθος δρόμο και αργήσαμε κατά τρεις ώρες!!! Επίσης ήμασταν μάρτυρες και σε ένα ατύχημα..γάμησε τα!
στις 19 Γενάρη μάλλον αποχωρώ για Ηγουμενίτσα....

Φιλιά Πολλά Νικόλας!

4 σχόλια:

Ναυτίλος είπε...

Χμμ... Χμμ... Πράγματι ο πατήρ είναι γερό γκάζι και χαίρομε που δεν συνέβη τίποτα το κακό. Εμείς πάλι, νομίζω, μιά χαρά πήγαμε σε 7:30 ώρες, χωρίς να τρέχω υπερβολικά, αλλά χωρίς να οδηγώ και σαν κότα.

...

Κότα είπα τώρα και πείνασα... Γαμώ τη μου!

Ανώνυμος είπε...

Μεγειὰ τὸ σπιτάκι! Κουκλὶ δείχνει :-))

sikia είπε...

Πολύ όμορφο το σπιτάκι! Καλορίζικο! Ελπίζω να με φιλοξενήσεις για να κάνουμε και ακολασίες!

Nικόλας! είπε...

Εσένα σίγουρα...που ήρθες στο Ελάντα και δεν μας είπεσ τίποτα...άντε μη τα πάρω τώρα...παλιοσυκιά